Contact

Hoorn iPhone Luidspreker

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Baal je ook zo van het volume van je iPhone maar wil je niet de hele accu van je telefoon spenderen aan een externe speaker, dan is de Hoorn iPhone Luidspreker de perfecte oplossing. De Hoorn iPhone Luidspreker versterkt het geluid van je iPhone zonder batterijen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De iPhone is een fantastisch apparaat om muziek mee af te spelen maar het volume laat helaas nogal te wensen over. Vooral als je met meerdere mensen bent wordt het geluid van de speakers al gauw overstemt door geluiden om je heen. Gelukkig is er nu de Hoorn iPhone Luidspreker; een versterker voor de speakers van je iPhone die volledig zonder batterijen functioneert.

De Hoorn iPhone Luidspreker kan het geluid van je iPhone 4 en 4S tot wel 13 decibel versterken door zijn unieke vormgeving die de geluidsgolven in de perfecte banen leidt. En dat zonder ook maar een enkele vorm van externe energiebronnen! Door de vormgeving van de hoorn worden de geluidsgolven versterkt en kan je uren blijven genieten van je eigen muziek zonder dat de accu van je telefoon sneller leeg gaat. Daarnaast is de speaker ook nog eens super mooi vormgegeven in de vorm van een ouderwetse platenspeler hoorn.

De meeste speakers en versterkers voor iPhones hebben batterijen nodig of maken gebruik van de accu van je iPhone maar de Hoorn iPhone Luidspreker niet. De vorm van de hoorn alleen is al genoeg om het geluid van een iPhone te versterken tot een aangenaam volume. Vanaf nu worden jouw middagen in het park nog gezelliger met je eigen gekozen achtergrond muziek zonder dat je een zware speakerset mee te hoeven sjouwen. De Hoorn iPhone Luidspreker is daarnaast ook nog eens lekker compact zodat je hem makkelijk mee kan nemen en vanwege dit formaat super snel op de iPhone 4 en 4S te schuiven voor een directe versterking van het volume.

Productdetails

  • Versterk het geluid met ongeveer 13 decibel
  • Horizontaal en verticaal te gebruiken
  • Lichtgewicht en draagbaar
  • Formaat: 5x10.6x4,7 cm
  • Voor iPhone 4 en 4S

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-07-15T00:48:40+00:00