Contact

Hongerig spaardoosje "Max Money"

Vanaf € 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een spaarvarkentje dat sparen nog een stuk leuker maakt! Want het hongerige hondje dat bovenop dit leuke spaardoosje zit is maar al te blij wanneer je een muntje in zijn bakje stopt. Hij zal het helemaal verslinden. Een geweldig cadeautje voor alle spaarders groot en klein!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sparen wordt met dit leuke spaardoosje nog een stuk leuker! Want deze super Max Money heeft heel graag een muntje in zijn bakje, en zal het met alle macht verslinden. Ja, deze leuke hond weet van geen ophouden! Een prefecte robothond waar je geen voer voor hoeft te kopen, want je geld is goed genoeg voor deze grappige hond. En het hondje kan lang genoeg wachten totdat je weer een klein muntje beschikbaar voor hem hebt. Hij ligt gewoon ontspannen te wachten op zijn volgende brokjes. Een hartstikke leuk cadeautje voor alle spaarders die nog een klein extra zetje nodig hebben om hun geld te bewaren voor hun speciale doel.

Een leuk spaardoosje van 15 x 14 x 8 cm groot en 440 g zwaar. En deze kleine hond blijft heel erg trouw, met enkel twee AA-batterijen die ook in de verpakking geleverd worden. Deze originele spaardoosjes zijn een prachtig cadeautje waar je makkelijk geld in kunt bewaren. Leuk voor kinderen, voor tieners, voor volwassenen, eigenlijk iedereen die van hondjes houdt. Een origineel en leuk cadeautje voor alle gelegenheden en een manier waarop sparen een hele leuke bezigheid is! Een trouw en heel lief hondje dat nu direct te bestellen is!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:57:30+00:00