Contact

Home Sweet Home – sleutelhanger met gravure

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze fraaie sleutelhanger in de vorm van een huis is een te personaliseren cadeau. Er is plek voor 2 persoonlijke initialen die de sleutelhanger een individuele touch geven. Een stijlvol cadeau-idee voor nieuwe huiseigenaren!

€ 12,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hebben familieleden of kennissen binnenkort een nieuw huis of een nieuwe woning? Verras ze dan met deze unieke sleutelhanger in de vorm van een huis én de mogelijkheid de sleutelhanger van een persoonlijke gravure te voorzien. Daarmee heb je een persoonlijk cadeau in handen en die aandacht valt altijd in goede aarde. Er zijn immers zo veel soorten sleutelhangers, dat het een goed gevoel is om je met deze persoonlijke sleutelhanger te kunnen onderscheiden.

De sleutelhanger met ketting, ring en gravure is een blikvanger en bovendien een zeer praktisch accessoire om de sleutels bij elkaar te houden. De initialen bevinden zich op de muur van het huis. Aan de andere kant is de huisdeur zichtbaar. De vormgeving is bijzonder gedetailleerd, want er staat zelfs een schoorsteen op het dak!

De van metaal gemaakte sleutelhanger kan natuurlijk ook bij andere gelegenheden dan een nieuwe woonruimte cadeau worden gegeven. Voor een makelaar of iemand die op een andere directe of indirecte manier met huizen te maken heeft is het een passend cadeau, net als voor iedereen die een dak boven zijn hoofd heeft. Daarnaast is deze Home Sweet Home sleutelhanger met persoonlijke gravure natuurlijk ook erg handig om onderweg in je broekzak te hebben.

Productdetails

  • Materiaal: metaal
  • Afmeting: 9,7 x 3,5 cm
  • Geen speciale tekens gebruiken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:45:14+00:00