Contact

Hipster Party - ballonnen

€ 6,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Heeft u vrienden met een perfect getrimde baard en snor, de broek precies hoog genoeg opgerold, een zwaar brilmontuur, retro koersfiets en een barista diploma? Dan zijn deze ballonnen ideaal voor toekomstige feestjes, want ze staan volledig in het teken van de hipster party!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hipster Alert! Deze ballonnen zijn het ultieme party accessoire voor elk feestje en geven meteen aan dat de persoon die gevierd wordt weet wat hip is en wat niet. Deze grappige ballonnen passen bij elke outfit, want hoewel de hipster zal beweren dat hij gewoon maar wat heeft aangedaan, weten we allemaal goed genoeg dat er veel te veel tijd aan de outfit in kwestie is voorafgegaan.

Maak je geen zorgen, want deze ballonnen zijn echt de perfecte toevoeging op elke geometrische tatoeage, in het bijzonder die met driehoeken. Ook bij uilen en rendieren in inkt zijn deze hipster party ballonnen een perfecte match. Elk pakket bevat 10 ballonnen in 5 verschillende ontwerpen. En als er een ding is waar hipsters van houden, dan is het wel ontwerpen, niet?! Geweldig om cadeau te doen terwijl je geniet van een hete cappuccino gemaakt van zelf gebrande Ethiopische koffiebonen afgewerkt met melkschuim in de vorm van de Berlijnse skyline!

Productdetails

  • Levering: 10 ballonnen
  • Eigenschappen:
  • 5 motieven (2 ballonnen per design)
  • Verpakking: 8 x 18 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:13:23+00:00