Contact

High Heel - taartschep

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een wel heel bijzonder en mooi vormgegeven taartschep, die past in de keuken van elke liefhebber van schoenen! Een prachtig decoratief stuk, niet alleen om taart op te scheppen, want staat ook prachtig op de koffietafel. Een prachtig design artikel waar andere vrouwen zeker jaloers om zullen worden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie zegt dat hoge hakken alleen mooi zijn als je ze aan je voeten hebt? Iedereen weet dat een mooi paar schoenen ook heel mooi staan op een keukentafel, of in de kast. Gewoon om naar te kijken. Tenminste, wel als het gaat om deze mooie taartschep in de vorm van een hoge hak. Een super handig cadeautje dat ook nog eens heel leuk is om naar te kijken. Een geweldig cadeautje van Cadeaus.be, weer zo'n geweldige combinatie van een mooi design en een handige accessoires dat in geen enkel huis zou mogen ontbreken.

Een leuk cadeautje voor als iemand verhuisd is, misschien waren ze namelijk deze ene hoge hak nog vergeten in te pakken? Er is vast nog een plekje voor te vinden in een verhuisdoos! Iedereen heeft schoenen nodig toch? En een extra hoge hak, daar zal niemand over vallen! Een mooi en leuk cadeautje dat goed op zal vallen, prachtige manier om een stuk taart te presenteren! Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en een perfect cadeautje dat eigenlijk veel te mooi is om in een keukenla te verdwijnen! Voor dit cadeautje wil men zich aan je voeten werpen! Wie de schoen past... die houdt zeker van dit cadeautje!

Productdetails

Materiaal: roestvrij staal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:36:09+00:00