Contact

High heel – organizer voor ringen

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Juwelen, schoenen en vrouwen: deze drie begrippen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze worden samengevoegd in het ontwerp van deze organizer voor ringen, die vormgegeven is als een elegante hakschoen. Deze buitengewoon stijlvolle pump zal de ogen van vrouwen die graag ringen dragen zeker weten laten schitteren. Een klassieke en prachtige verrassing voor iedere dame!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Schoenen op tafel brengen ongeluk? Deze schoen doet dat juist niet en al helemaal niet op de kaptafel! Ze breng juist geluk in het leven van iedere echte dame. Deze high heel wordt de absolute blikvanger in iedere badkamer of op de kaptafel in de slaapkamer. De schoen representeert namelijk stijl en trend. Bovendien biedt de elegangte schoen plek voor acht ringen die je zo op een prachtige manier kunt sorteren. Zo kan jouw modebewuste vriendin, partner, moeder of zus iedere dag zonder lang te zoeken de perfecte ring voor het outfit vinden. Zo hoef je nooit meer lang te zoeken naar de ene ring, omdat je vergeten bent waar je deze ook alweer neergelegd hebt. Nu heb je ze altijd handig bij elkaar en kan je ze overzichtelijk sorteren. Bovendien is je collectie ringen altijd compleet. Daarnaast worden ze nu wel heel mooi gepresenteerd en bewaard!

Dit kleine cadeautje is altijd een geweldig idee voor meisjes, vrouwen en echte dames. Want wie wil zijn dierbare juwelen nu niet zo handig en mooi opgeborgen hebben? Het is vooral leuk voor vrouwen die stijlvol door het leven gaan en absolute ring- en schoenenliefhebbers zijn. Het is een fijne verrassing voor alle aangelegenheden. Want opgeruimdheid kan ook stijlvol zijn!

Productdetails

  • Afmetingen: 10 x 13 cm
  • Bestemd voor 8 ringen

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:47:12+00:00