Contact

Hi! - het grappige opnameapparaat

€ 20,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een modern en cool cadeau voor iedereen die graag notities maakt, maar geen zin heeft in gedoe met pen en papier. Dit fraaie opnameapparaat kan tot 30 seconden met alle belangrijke informatie worden ingesproken. Voor een groet aan de geliefde of om te herinneren aan de afspraak bij de tandarts.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

“Hi”, dat kan deze leuke memorecorder zeggen, maar hij kan nog veel meer. Praat jij er op los, dan neemt hij maximaal 30 seconden lang alles op wat je zegt en legt de woorden vast op zijn harde schijf. Dit is pas een moderne manier van een memo achterlaten. Hiermee hoef je minder te onthouden en verlopen de dagen met veel minder stress. Je hoeft immers niet meer alles te onthouden.

Praat tegen het opnameapparaat en laat lieve woordjes voor je partner achter. Natuurlijk is het niet alleen bedoeld voor lieve groeten, je kunt ook de afspraak bij de garage om de olie te laten verversen als gesproken boodschap achterlaten. Het opnameapparaat is een goed alternatief voor de memo-papiertjes die om de haverklap verdwijnen en waarbij de pen die je gebruikt nooit goed schrijven wil. Het apparaatje is ook handig als de partner aan de beurt is om boodschappen te doen. Hij of zij luistert het bericht af en weet weer dat er perse w.c.-papier gekocht moet worden, omdat het laatste velletje het huis al heeft verlaten.

En als er morgen koffie bij het ontbijt moet zijn, dan is het belangrijk het gesproken boodschappenlijstje ook goed beluisteren. Een praktisch en cool cadeau voor hem en voor haar!

Productdetails

  • Materiaal: silicone
  • Afmeting: 8,5 x 6,2 x 2,1 cm
  • Opslag tot 30 seconden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:55:54+00:00