Contact

Heupfles in chemieboek

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een cadeau is pas echt leuk als de ontvanger zeer verrast reageert. Dat is met dit cadeau gegarandeerd het geval. Het boek over de chemische samenstelling van alcohol blijkt de verpakking van een heuse, chique heupfles. Een cool geschenk, een super verrassing!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De heupfles kun je beschouwen als de edele uitvoering van de klassieke thermosfles. Hij heeft meer stijl en kan ten alle tijde overal worden ingezet. Onderweg in de bus, de trein of gewoon tijdens een wandeling in het bos of over het strand. Je schroeft de dop eraf en neemt een lekkere slok van je favoriete drankje. In tegenstelling tot een grote thermosfles past de heupfles gewoon in de zak van je broek of jas en is daarmee altijd direct onder handbereik. Deze heupfles is echter anders dan alle andere heupflessen en dat heeft alle te maken met de originele verpakking, die gegarandeerd goed aankomt bij de ontvanger van dit fraaie cadeau.

"Chemistry 101 Liquor". Zo luidt de titel van het boek. Als de ontvanger dit heeft uitgesproken zal hij zich waarschijnlijk bedanken en zeggen dat dit vast en zeker een interessant boek is. Slaat hij het open, dan treedt gegarandeerd het wauw-effect in werking. Geen enkele letter te zien, maar daarvoor in de plaats een chique heupfles van roestvrij staal. Hij is niet alleen praktisch om onderweg iets te kunnen drinken, maar is als accessoire in huis ook een coole blikvanger. Een leuk cadeau-idee met een boek als originele verpakking!

Productdetails

Afmeting: 16 x 10 x 3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T00:37:34+00:00