Contact

Heteluchtballon in glazen blok met persoonlijke tekst

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een heteluchtballon met daarboven een paar wolken is met speciale lasertechniek geniaal vormgegeven in dit glazen blok. Vanwege het driedimensionale effect is het van alle kanten een blikvanger. Bovendien is het een te personaliseren cadeau waarop je een persoonlijke tekst kunt laten graveren.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vliegt er een heteluchtballon over, dan kijkt iedereen omhoog om het grote, vaak bontgekleurde gevaarte te bekijken. Wie wel eens een ballonvaart heeft gemaakt zal met dit originele cadeau weer heimwee krijgen naar de ontspannen vlucht met de enorm grote ballon. De heteluchtballon kun je ook als een fraai symbool voor vrijheid beschouwen en om die reden iemand willen schenken.

Ook iemand die nog geen ballonvaart heeft gemaakt kun je met dit persoonlijke cadeau prettig verrassen. De vormgeving is zo natuurgetrouw, dat het een genot is om de prachtige vorm van de ballon en de mand eronder te bewonderen. Met de wolken erboven en de heuvel eronder bevindt de heteluchtballon zich zelfs in een echt landschap.

Op de voorkant van het glazen blok is ruimte voor een gravure. Met maar liefst 30 tekens kan hierop een persoonlijke boodschap worden achtergelaten. Een ideaal cadeau voor een verjaardag, voor de jubilaris of als prijs bij een kampioenschap. Door de optie een tekst te laten graveren zijn er tal van gelegenheden te bedenken om de heteluchtballon in een glazen blok cadeau te doen. Laat de creativiteit de vrije loop en verras iemand met dit originele decoratiestuk!

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:14:30+00:00