Contact

Het zwevende boek

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bijzonder cadeautje speciaal voor boekenliefhebbers die ook van een leuke inrichting houden. Met deze boekenhouders laat je jouw lievelingsboek aan de muur zweven, zonder dat je het boek beschadigd! Super leuk cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is me nog eens een speciale manier om je boeken te bewaren! Op een manier waarop je je lievelingsboeken een super leuke plek in je woning kunt geven, zonder dat je ook maar iets beschadigd aan je boek. Iedereen zal zich af vragen hoe je dat nu weer voor elkaar krijgt! Wat ze niet weten is dat jij dit handige mechanisme hebt aangeschaft op Cadeaus.be en daarmee de boeken laat zweven aan je muur!

Elk boek met een dikte van maximaal 3,5 cm en van maximaal 2,2 kilo kun je nu bevestigen op een super originele manier. Bevestig het metalen stuk aan de muur, en plaats er simpel je boek in. Al het bevestigingsmateriaal zit in de verpakking, dus je kunt er direct mee aan de slag! Echt een super leuk cadeau voor iedereen die van lezen houdt, of die helemaal weg is van dat ene speciale boek - dus ook voor fans van In de Ban van de Ring, of welk boek dan ook! Enige nadeel zijn de jaloerse blikken van vrienden die willen weten hoe je dat nu weer voor elkaar hebt gekregen. Gelukkig hebben we deze nog ruim op voorraad, nou ja, tenzij opeens iedereen er achter komt hoe leuk dit er uit ziet! Sla je slag, voordat andere boekenwurmen je voor zijn!

Productdetails

  • Afmetingen: 15 x 18 x 3,5 cm
  • Maximale last: 2,2 kg
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T21:00:01+00:00