Contact

Het verdraaide shotglas – set van 2

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze glaasjes zien er zelf niet meer helemaal nuchter uit! De glaasjes lijken zelf langzaam door de knieën te gaan door de drank. Daarom zul je de glaasjes dus – het liefst samen met vrienden – zo snel mogelijk van zijn inhoud moeten bevrijden. Gelukkig smaakt die inhoud ook meestal prima. De glaasjes zijn prachtig om mee te proosten ter gelegenheid van een verjaardag of jubileum!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is altijd hetzelfde liedje. Na een aantal shotjes – waarbij je meestal na nummer 2 de tel kwijt raakt – kan je niet meer helemaal recht staan of lopen. En waarom zou je van deze shotjes niet eens goed genieten? Daarbij horen natuurlijk stijlvolle glazen. Deze verdraaide shotglaasjes worden in een set van 2 glazen geleverd. Ze zijn bij iedere feestelijke gelegenheid echt een blikvanger. Zodra je op iemand wilt proosten, zul je de stemming met deze glaasjes nog wat losser maken. Bovendien staan ze ongebruikt ook erg mooi in de kast voor glazen of op een bar. Het steeltje van het glas lijkt eigenlijk een beetje zwak te zijn in de knie. Hierdoor zien de glaasjes er uniek uit, omdat niet iedereen zulke mooie glaasjes heeft. Daarnaast zijn ze natuurlijk heel erg geschikt om sterke drank uit te drinken.

Met de glaasjes breng je op een hele originele en stijlvolle manier een toost uit op het bruidspaar, Abraham of Sara en ieder ander feestvarken. Een jubileum wordt met deze glaasjes nog veel feestelijker. Als mensen samenkomen om een feestelijke aangelegenheid te vieren, mogen deze shotglaajes niet ontbreken. Als iemand een bijzondere feestelijke gelegenheid organiseert en jouw daarvoor uitnodigt, zijn deze glaasjes een perfect cadeau om je dankbaarheid voor de uitnodiging mee uit te drukken. Met hun originele design zal iedereen deze glaasjes helemaal op prijs stellen. Een leuk, origineel en mooi cadeau-idee!

Productdetails

  • Set van 2
  • Afmetingen verpakking: 5 x 11 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:27:01+00:00