Contact

Het spel voor echte mannen

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wanneer is een man een echte man? Wel, als hij 70 punten heeft! Dit spel toont in een mannenwoongroep of in een vriendenclubje aan wie het echt voor het zeggen heeft en de echte man is. Een super cool cadeau met een knipoog!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie heeft het hier in deze woning voor het zeggen oftewel, wie heeft hier de broek aan? In de meeste huizen antwoorden er direct meerdere mannen. Maar iemand moet het toch voor het zeggen hebben. Wie? Dat bepaalt dit mannen cadeau in de vorm van een spel met super coole uitdagingen. Maximaal vier mannen kunnen aan dit spannende en totaal prettig gestoorde spel deelnemen. Iedere deelnemer kiest eerst een van de kleuren op de poster, die het beste ergens in het midden van de woning opgehangen kan worden.

Nu is het een kwestie van de opdrachten open krassen. Je weet natuurlijk nooit wat je te wachten staat. Dat kunnen lichamelijke uitdagingen zijn zoals de beroemde push-ups of 'hoe raak ik de WC-pot vanaf 1 meter afstand' tot 'leer een rif van een gitaar spelen'. Uiteindelijk is degene die het eerst 70 punten heeft bereikt de winnaar en dus de enige, echte man in huis! Alle teksten op de poster met de open te krassen velden en de grappige afbeeldingen zijn in het Engels. Een spel dat aardig wat tijd in beslag kan nemen, maar uiteindelijk voor heel veel plezier zorgt. Een cadeau voor mannen, die willen weten of ze een echte man zijn!

Productdetails

  • Kras poster en Challenge Game ineen
  • Alleen voor mannen
  • Afmeting: 44 x 62 cm
  • 32 verschillende opdrachten worden vrij gekrast en moeten worden uitgevoerd
  • Wie het eerst 70 punten heeft, die wordt tot tot alfadier gekroond
  • Compleet in het Engels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:48:01+00:00