Contact

Het magische ei "I love you"

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dat je van de andere persoon houdt, dat mag wel eens gezegd worden. De liefde is broos en dus is dit originele cadeau in de vorm van een kwetsbaar eitje de perfecte methode om de ander eens te verrassen. De boon, zo wordt dit zaadje ook wel genoemd, bevindt zich in het ei en daaruit groeit een klein plantje. Na een paar dagen staat op het eerste blaadje de niet mis te verstane tekst “I love you”!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een plantje dat uit een ei groeit is al een sensatie op zich. Dat er op het eerste groene blaadje de tekst ''I love you'' staat, grenst aan magie! Meer dan reden genoeg om je vriend of vriendin op deze absoluut originele manier te laten weten dat je van hem of haar houdt. Het duurt slechts een paar dagen en dan verschijnt het blaadje met de drie woorden die alles zeggen. Daarna groeit het plantje gewoon verder en dat maakt het cadeau extra interessant en leuk om te geven. Wie zijn beste vriend of vriendin wil verrassen, geeft het magische ei ''I love you'' niet in de originele verpakking cadeau, want dan is het verrassende effect natuurlijk weg.

Je kunt het cadeau zelf opnieuw inpakken en van een persoonlijke boodschap voorzien. Ook kun je erbij vertellen hoe de ontvanger van het magische ei het beste met dit bijzondere cadeautje omgaat c.q. het zaadje op de juiste manier behandelt. Na het geven van water breekt namelijk het ei en dan kan het plantje zich opmaken om binnen enkele dagen met het verrassende eerste blaadje tevoorschijn te komen. Een ideaal Valentijnsdag cadeau, verjaardagscadeau of een origineel geschenk om de geliefde gewoon een keer spontaan mee te verrassen.

Productdetails

  • Canavalia boon in het ei
  • Inclusief handleiding
  • Na water geven breekt de eierschaal, de boon ontkiemt
  • Na circa een week is de tekst herkenbaar 
  • Het succes hangt van veel factoren af, daarom kan het ontkiemen niet gegarandeerd worden
  • Verzending in blauwe, rode of groene verpakking, geen keuze mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:16:45+00:00