Contact

Hersenen voor noodgevallen

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je examen begint zo, maar je bent van de zenuwen zelfs je eigen naam vergeten. Wat nu?! Gelukkig heb je deze handige hersenen in je tas zitten, speciaal gemaakt voor dit soort noodgevallen. Doosje openen, opblazen, en dat examen wordt een eitje! Grappig en leuk cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms sta je opeens voor het blok. Die woordjes Frans, waar je uren op gestudeerd hebt, en dan opeens lijken ze allemaal wel vergeten. De paniek slaat toe, en dat helpt allemaal ook niet! Met dit handige cadeautje kun je die paniek gelukkig een halt toe roepen. Want met deze handige extra set hersenen kun je altijd weer gewoon vooruit.

Als de jouwe je even in de steek laten, haal je deze extra hersenen uit je tas en voila, al je problemen zijn opgelost. Of, tenminste is iedereen even afgeleid, want deze hersenen zullen de aandacht wel even op zich vestigen. Lang genoeg om die woordjes weer te herinneren. Misschien. Ook een erg leuk cadeautje voor die vergeetachtige vriend die altijd jouw verjaardag vergeet. En als klap op de vuurpijl is deze set hersenen ook goed te gebruiken in het zwembad! Geweldig cadeautje dus voor iedereen die wel een extra paar hersenen kan gebruiken!

Leuk voor vrienden en familie, voor je kleine zusje die geen zin meer heeft in school, of je oude vader die bang is vergeetachtig te worden. Geen nood, met deze hersenen zorg jij op een originele manier voor heel wat lachen en het is in ieder geval een cadeautje dat niemand snel zal vergeten!

Productdetails

  • Materiaal: vinyl
  • Afmetingen (opgeblazen): 15,2 x 10,2 x 8,9 cm.
  • Doosje: 9,5 x 6,7 x 2,5 cm.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:56:27+00:00