Contact

Help honinglepel

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Help, daar verdrinkt iemand! Geef deze honinglepel een helpende hand, want hij is in gevaar. Hij dreigt te verdrinken in een pot heerlijke honing!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ook de meest chagrijnige type krijgt een lach op het gezicht als 's ochtends op de ontbijttafel een pot honing met deze honinglepel staat. Een vrolijke accessoire voor de honingpot die meteen een leuke en grappige sfeer verspreidt. De speciale ronde groeven zorgen ervoor dat het vloeibare goud beter aan de lepel hecht en zo gemakkelijker en zonder morsen naar een beschuit, boterham of cracker kan worden getransporteerd. Vooral in gezinnen met kinderen zal deze honinglepel voor veel enthousiasme en vrolijke gezichten zorgen. Het fraaie accessoire is in de kleuren blauw en geel verkrijgbaar en is speciaal voor honing ontwikkeld.

Een origineel cadeautje dat ook prima samen met een pot heerlijke honing gegeven kan worden, zodat de helpende hand meteen wordt ingezet. Behalve op de ontbijttafel past de hulp zoekende lepel ook op het serveerblad bij de thee, want naast suikerklontjes en zoetjes is ook een lik honing in de thee niet te versmaden. Daarmee wordt ook het theedrinken een bijzondere belevenis waarbij de gasten zich vast en zeker afvragen wie zich in de honingpot bevindt en hoe we de persoon kunnen helpen, zodat hij niet in de honing ten onder gaat. Immers, het ziet er toch naar uit dat er iemand verdrinkt en dringend een helpende hand nodig heeft. Nou, vooruit dan maar! Een unieke cadeau-idee voor alle liefhebbers van honing.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:33:49+00:00