Contact

Heisenbergs badzout

€ 7,90
(€ 31,60 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De goede shit om helemaal clean mee te worden. Ja, deze speciale badzouten zijn een speciale mix, die vooral de fans van de serie maar ook de hobby scheikundige erg veel lol kan beleven. Om onmenselijk lekker te ontspannen in bad. Wie wil dat nou niet? Een heerlijk cadeautje waar niet voor niets de waarschuwing ''extremely relaxing'' voor wordt gegeven!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze turquoise, zeer heldere kristallen zijn de perfecte basis voor een heerlijke cocktail, waarin je werkelijk helemaal bad-high van kunt worden. het zou verboden moeten worden, zo lekker is het, maar het is natuurlijk helemaal legaal! Heisenberg's badzout wordt aangeleverd in een normaal zakje, zoals je gewend bent van een echte chemicus. Maar pas op, want de voorzorgsmaatregelen moeten genomen worden, er staat niet voor niets de waarschuwing op: "extremely relaxing"! Een heerlijk cadeautje dus voor iedereen die wel weet wat ze met deze kristallen aan moeten.

Wel een beetje oppassen dat mensen geen rare ideeën krijgen wanneer je deze kirstallen naast je shampoo en douchegel neer zet. Misschien is het beter het buiten bereik van kinderen te bewaren, en op een plek waar je huisgenoten er ook niet bij kunnen. Want deze heerlijke kirstallen zijn veel te sterk voor de normale persoon, je moet wel weten waar je mee bezig bent wil je hier echt goed van kunnen genieten! Leuk cadeau voor iedereen die van scheikunde houdt, en voor iedereen die over zijn carrière aan het nadenken is.

Productdetails

250 g badzout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:41:48+00:00