Contact

Heelal koekjesvorm

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met de heelal koekjesvorm heeft het bakken van koekjes een nieuwe dimensie bereikt! Deze koekjesvorm maakt driedimensionale lekkernijen. Een cool cadeau voor hobbybakkers en fans van de ruimtevaart!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Cookies in space! Dat is geen nieuwe film, het is een kreet die in je opkomt als je de zelfgebakken koekjes uit de oven haalt en de smakelijke ruimteschepen en aliens zelf in elkaar zet. De voorgevormde stukjes koek zijn de bouwstenen waarmee fans van astronauten, raketten en ruimtewezens veel plezier beleven. Heb je eenmaal een aantal ruimteschepen gebakken, dan bak je er ook wat astronauten bij. Met de heelal koekjesvorm is dat allemaal mogelijk.

De idee is geniaal, want niet eerder bouwden kinderen hun eigen driedimensionale ruimteschepen met voorgebakken koekjes. De Starfighter, de beroemde raket die naar de maan vliegt of een ander ruimteschip, kinderen zullen ervan genieten. Hebben ze er lang genoeg mee gespeeld, dan belandt het speelgoed niet in de hoek van de kamer. Nee, deze ruimteschepen en andere wezens en voorwerpen uit de ruimtevaart zijn daar veel te lekker voor. Hun eindbestemming ligt in de mond van de makers, die zullen genieten van hun zelf gebakken space koekjes. Een geweldig cadeau voor een kinderverjaardag of bij een ochtendje koffie drinken. Ook ideaal voor kinderen en jonge gezinnen, want het is dubbel zo leuk om gezamenlijk ruimteschepen te bakken, ermee te spelen en ze uiteindelijk ook lekker samen op te eten!

Productdetails

  • Afmeting: 12,5 x 19,5 x 1,2 cm
  • Diverse variaties, keuze niet mogelijk!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:10:08+00:00