Contact

Hartvormige hanger met gravure en ketting

€ 42,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Sommige mensen gebruiken een ring om de liefde voor de ander kenbaar te maken maar je kunt daarvoor ook prima een ketting gebruiken. Deze ketting met hartvormige hanger en een persoonlijke gravure is een stijlvol, origineel en uniek cadeau om de ander op Valentijnsdag mee te verrassen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De twee hartjes zeggen al meer dan genoeg. Een hart aan de buitenkant en een hart aan de binnenkant. Op het binnenste hart is plek voor een gravure van vijftien tekens voor een tekst naar keuze. De ontvanger van deze ketting kan zelf kiezen of de gravure op het hart met de hele wereld wordt gedeeld of liever als een persoonlijk geheim naar het lichaam toe wordt gedragen.

Of je nu net verliefd bent of al vele jaren van elkaar houdt, deze ketting sympboliseert het gevoel dat twee mensen voor elkaar hebben. Verliefd is verliefd, hoe lang dan ook en deze ketting herrinnert daar dagelijks aan. Bovendien is de hartvormige hanger een leuke blikvanger die bij vrijwel elke outfit past.  

Twee hartjes in één sieraad, dat betekent dat jullie harten altijd bij elkaar zijn. Natuurlijk is een verjaardag, Valentijnsdag of het kerstfeest een prima aanleiding om je geliefde met deze personaliseerbare ketting te verrassen. Maar het is net zo passend en wellicht nog veel verrassender om spontaan met dit originele cadeau op de proppen te komen. Zomaar, uit het hart gegrepen!

Productdetails

  • Materiaal: hoogglans roestvrij staal
  • Lengte: 3,5 cm
  • Inclusief gravure (maximaal 15 tekens)
  • Inclusief zeer fijne ketting van roestvrij staal (lengte: 50 cm)
  • Let op: Geen speciale tekens a.u.b.!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:17:10+00:00