Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Hartpuzzel met foto

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een puzzel kent iedereen nog wel uit zijn of haar kinderjaren. Deze puzzel in de vorm van een hart is nieuw en een prachtig, personaliseerbaar cadeau met een eigen foto als afbeelding. Laat de creativiteit de vrije loop en verras de ander met een bijzonder origineel cadeau!

* Verplichte velden

€ 19,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Nog op zoek naar een leuk, verrassend cadeau? Sla het foto-album er dan maar op na en kies een bijzonder grappige, romantische of emotionele foto uit. De keuze hangt natuurlijk af van de speciale gelegenheid waarbij je deze hartpuzzel met foto wilt overhandigen. Deze puzzel is niet alleen voor kinderen, maar voor mensen van alle leeftijden.

De hartpuzzel is bijvoorbeeld prima geschikt voor de foto waarop jij en je vriend of vriendin samen tijdens een romantisch moment op het terras zitten. Of wat te denken van een foto met alle kleinkinderen samen in één hart voor opa en oma? In dat geval kun je de puzzel compleet gelegd cadeau doen. Ook een foto van het hele gezin of van alleen de kinderen is natuurlijk een optie. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden voorhanden.

Naast familie is de hartpuzzel ook een leuk cadeau voor de collega of voor iemand uit de vriendengroep. Hierbij is het natuurlijk leuk om een groepsfoto tijdens de vakantie of een bezocht evenement in puzzelstukjes te ontvangen. Als je mooie foto's van de natuur hebt gemaakt of bijzondere foto's van grote steden, dan kun je die vanzelfsprekend ook gebruiken om iemand van harte te feliciteren of op een andere hartelijke wijze geluk te wensen.

Productdetails

Vorm: hart
Aantal stukjes: 104
Afmeting: 255 x 210 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:41:49+00:00