Contact

Hartensterretjes

€ 1,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat is er leuker dan een nostalgisch kaarsje op je verjaardagstaart? Jij ervaart deze fijne dag dan als extra bijzonder en een ander voelt zich ook extra gewaardeerd. Lieve hartjes op een kleine kaars staan altijd warm en gezellig. Laat zo ook eens blijken hoeveel iemand voor je betekent - je kan 'm namelijk ook zo geven - geen taart voor nodig.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie kent alle liefdesliedjes niet. Teksten als ''zelfs je naam is mooi'' - ''keep on loving you'' - ''addicted to love'' - ''I will always love you''. Om nog maar te zwijgen over het emotionele repertoire van Marco Borsato. Prachtig natuurlijk, maar voor de overgrote meerderheid van de mensheid die niet klinkt als een nachtegaal, zijn er hartjeskaarsen. Zo kun je je geliefde, vriendinnetje, oma of collega toch nog laten weten dat je ze extra waardeert en blijven ook de ramen intact. Wat dacht je van een eerste Valentijnsdag. Dan zit je kersverse vriendinnetje niet zo te wachten op jou in een smoking (waarin je je niet lekker voelt) met een bos rozen en die teddybeer.. Nou goed, die rozen gaan linea recta in een mooie vaas, maar de rest is zó 1990.

Het is toch veel leuker om samen een heerlijke dag te hebben, te dineren en dan thuis nog een toetje te eten? Ongeacht of je de taart zelf hebt gebakken of deze bij de beste bakker van de stad uit de oven komt. Dat doet er niet toe, dit vindt ze leuk. En dan dat kaarsje. Dat kaarsje is het hartje op de taart. Als je het hart niet op de tong draagt, dan maar op een lekker zoetig hapje of tussen een kaart. Zo voelt je meisje zich gewaardeerd en scoor jij hoopjes punten. Dezelfde taart met deze kaars kan natuurlijk ook prima ingezet worden met Moederdag of als je oma jarig is. Bak hun lievelingstaart (of maak een tripje naar de bakkerij), kaarsje erop, kleine speech, bubbeltje en genieten maar. Multi-inzetbaar deze hartjeskaars en dat is toch wat je zoekt in een cadeautje. Gaat het prima doen, bij iedere gelegenheid. Ook handig om zelf een voorraadje van in huis te hebben trouwens.

Productdetails

  • Kleur: rood
  • In mooie cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:03:04+00:00