Contact

Hart wandklok met fotolijst

€ 32,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit cadeau is uit het hart gegeven! Het knalrode hart is een chique klok met daarop 4 fotolijstjes. Welke foto's er in de lijstjes op de moderne klok worden gedaan, dat bepaalt de ontvanger van dit romantische en praktische cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze wandklok in huis blijf je klok kijken! Telkens zie je weer hoe de secondewijzer langs de mooie vakantieherinneringen beweegt. Of misschien is dit hart met de juiste tijd ook wel de juiste plek om samen te zijn. Dan komen natuurlijk de mooiste foto's waarop jullie samen te zien zijn in aanmerking.

Deze hart wandklok met fotolijst is een leuk cadeau voor een verjaardag of natuurlijk op Valentijnsdag. Je kunt de ander op een bijzondere manier verrassen en iets uitdrukken. Daarbij zegt het rode hart natuurlijk al voldoende. De foto's maken uiteindelijk duidelijk wat je wilt zeggen. Je kunt bijvoorbeeld hartstochtelijk terugdenken aan een bepaalde vakantie en de rode wandklok met vakantiefoto's vullen. Houdt iemand heel erg van de twee poezen in huis, dan is de rode klok met foto's van de lieve huisdieren natuurlijk ook een prettige verrassing.

Door op de klok geen gebruik te maken van cijfers is het uurwerk niet al te nadrukkelijk aanwezig en dat is uitermate fijn. Het hart staat namelijk op de voorgrond en dan komen de foto's. Toch zie je in een oogopslag hoe laat het is. Een geniaal cadeau om de woning mee te versieren.

Productdetails

Hart wandklok

  • Ruimte voor 2 foto's van 10 x 15 cm, een foto van 10 x 10 cm en een foto van 13 x 9 cm
  • Afmeting: 44 x 42 cm
  • Materiaal: hout

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:53:09+00:00