Contact

Hart spaarpot met gravure

€ 36,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze spaarpot in de vorm van een hart met gravure is een leuk cadeau-idee voor twee geliefden. De datum en twee namen kunnen bijvoorbeeld voor de trouwdatum staan, waarvoor nog gespaard moet worden. Maar flink gevuld met dezelfde trouwdatum erop gegraveerd is de hart spaarpot ook een leuk huwelijkscadeau voor het kersverse echtpaar!

* Verplichte velden

€ 36,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een hart met twee namen erop zegt al genoeg: de twee mensen horen bij elkaar en zijn met het hart verbonden. Dat is ook de reden waarom je dit je toekomstige partner cadeau kunt doen. De trouwdatum staat vast en dus is deze fraaie, verzilverde spaarpot een mooi accessoire om geld voor een huwelijksfeest bij elkaar te sparen. Natuurlijk is het evengoed een fraai cadeau om samen voor die ene hartstochtelijke vakantie te sparen.

Deze chique spaarpot op een voetstuk kun je ook gebruiken als je het kersverse bruidspaar graag geld cadeau wilt doen. Dat kan het pas getrouwde paar immers goed gebruiken. Nu is het niet aangemeten om geld gewoon zomaar in een enveloppe cadeau te doen. Deze hoogwaardige spaarpot is een mooie verpakking voor het geld en bovendien een mooie herinnering aan de trouwdag. Immers, de datum staat erop gegraveerd en ook de naam van de bruid en bruidegom.

Een datum, een hart en twee namen. Daarmee kun je dit personaliseerbare cadeau voor verschillende gelegenheden gebruiken. Als cadeau voor je partner of als cadeau voor een bevriend paar, deze stijlvolle spaarpot vindt geheid een plekje in de omgeving van mensen die er hartstochtelijk van kunnen genieten!

Productdetails

Hart spaarpot met gravure

  • 4,3 x 9 x 8,7 c
  • m
  • Met gravure: 2 namen en een datum
  • Verzilverd en beschermd tegen verkleuring door oxidatie
  • Geen speciale tekens mogelijk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:48:08+00:00