Contact

Hart perforator

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Saai werk, altijd weer die gaatjes in het papier ponsen voor de mappen en ordners. De hart perforator maakt hier korte metten mee. Gaatjes worden hartjes en papier perforeren is weer leuk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een hele berg papier perforeren is niet iets waar iedereen per se verheugd naar uitkijkt. Met de hart perforator is dat iets anders, want is het niet cool om kleine hartjes in plaats van kleine, saaie gaatjes in het papier te ponsen? Bovendien heb je na afloop geen berg met papiersnippers, maar een berg met hartjes confetti die feestelijk gerecycled kunnen worden. Op deze manier krijgt saai kantoorwerk opeens een feestelijk karakter. De hartvormige gaatjes zijn net zo geschikt voor mappen en ordners als de aloude ronde gaatjes.

Op het volgende feest strooi je met veel plezier handen vol hartjes door de lucht. Dat is het resultaat van de vele keren perforeren. Niet alleen keurige, witte documenten, maar ook enveloppen, memootjes en bijzondere brieven kun je met de hart perforator van kleine lieve hartjes voorzien. Leuk voor vrienden en familie, maar ook zakelijke papieren krijgen hierdoor een minder formele touch. Een mooi afstudeercadeau of een housewarming cadeau voor iemand die veel met papieren werkt. De hart perforator heeft precies dezelfde functie als zijn standaardcollega, alleen is hij iets informeler.

Ideaal om bijvoorbeeld op school te gebruiken, bij de lokale vereniging, de particuliere boekhouding of om persoonlijke documenten van een hartelijke touch te voorzien.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:28:22+00:00