Contact

Happy Birthday-kaart

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Dit is even iets helemaal anders dan een klassieke verjaardagskaart. Met deze leuke kaart kun je zelf aan het werk gaan als ontwerper en het bord op je eigen manier versieren zoals je wilt. Een ideaal cadeautje voor de verjaardag van je geliefde. Met het bijgeleverde witte krijtje kun je al je eigen boodschappen en hartenwensen kwijt, die je graag aan je geliefde wilt overbrengen
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze feestelijke verjaardagskaart alleen zeg je eigenlijk twee dingen tegelijkertijd en afhankelijk van wat je er zelf nog op schrijft natuurlijk nog veel meer! Maar een ding is met dit leuke hart: degene die deze kaart krijgt heeft een speciaal plekje veroverd in het jouwe. Daarnaast kun je natuurlijk ook niet om de grote witte letters heen.

Wat het leuke is van deze kaart, is dat je de rest van het hart kunt versieren op de manier waarop je dat wil. Met het bijgeleverde witte krijtje kun je elke boodschap opschrijven die je wilt overbrengen. Wat je ook cadeau doet, met deze leuke kaart er bij met het buitengewoonlijke ontwerp, met een paar lieve persoonlijke woorden voorop die het nog leuker maken, krijgt de jarige echt een heerlijk verjaardagsgevoel. Wat is er leuker dan een groot mooi hart te krijgen voor je verjaardag!

Deze leuke verjaardagskaart kan nog lang worden bewaard en vormt een leuk decoratief item in de woonkamer. Een prachtige kaart om letterlijk al je hartenwensen op te schrijven. Leuk voor je kinderen en voor verliefden en iedereen van wie je houdt!

Productdetails

Afmetingen: ca. 12 x 17 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T05:26:05+00:00