Contact

HAPPILY EVER AFTER - set van de sensuele hartstocht

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Veren, kant en satijn in knalrood, daarmee is deze set is het perfecte cadeau voor je partner! Je vrije tijd op een romantische manier invullen, dat gaat met deze set vol sensuele hartstocht gegarandeerd lukken. Een origineel cadeau-idee voor spannende momenten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een cadeau waarmee je je partner op een spannende manier verrast. Als zij ook vindt dat jullie in de vrije tijd best wel eens wat anders kunnen spelen dan Mens Erger Je Niet, dan is dit erotisch geladen cadeau een absolute voltreffer. Vaak begint het met wat speels en plagerig strelen en als de vonk eenmaal overslaat, dan kan het spel nog alle kanten op!

Deze bonte set met knalrode, opwindende stoffen kan het voorgerecht zijn van een prikkelend hoofdgerecht later op de avond. Soms kan een veer of rood satijnen stof al wonderen verrichten en de fantasieën van een spannende avond in de daad omzetten. Dat is het bijzondere aan deze sensuele set. Hij is ook zeer goed geschikt als cadeau voor je beste vriendin. Hoe serieus de ontvanger ermee omgaat, dat moet ze zelf uitmaken.

Dit cadeau oogt op het eerste gezicht grappig en opwindend. Het verplicht tot niets, maar het kan wel het een en ander teweegbrengen en iedereen kan wel raden wat! Dat is het mooie van dit cadeau met een knipoog. Je kunt er om lachen en later wordt het wellicht toch een keer onverwacht op een gezellig avondje tevoorschijn gehaald, met alle romantische gevolgen van dien!

Productdetails

  • Materiaal: 100 % polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:40:00+00:00