Contact

Hangende plant - bloempot

Vanaf € 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Is it from ''outta space''? Nee hoor, het is gewoon een bloempot! Wat futuristisch misschien, maar wel het beste materiaal. Een plant aan de muur is altijd een goed idee, ieder interieur fleurt op door wat groens. In twee groottes verkrijgbaar dus zo klein of groot als je zelf wilt. Breng wat leven in je huis of geef het cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedere plantliefhebber of überhaupt iemand met een nieuw huis, heeft vaak het voornemen ein-de-lijk een plant aan te schaffen. Maar zelf doe je dat niet zo snel. Waarom? Dat weet niemand dus des te leuker om een plant cadeau te krijgen met je verjaardag of housewarming. Dan is dit exemplaar absoluut ideaal. Het is een hangplant en neemt daardoor geen ruimte in beslag. Pluspunt! Daarbij is ´ie klein dus makkelijk in onderhoud - weer pluspunten. En punt drie: een plant brengt leven en wat extra sfeer in huis. Regelmatig water geven, maar dan heb je wel iets fijns in huis.

De pot is gemaakt van roestvrij staal dus ook die is makkelijk in onderhoud. Je hangt ´m met kleine staalkabels aan de muur en hebt er eigenlijk geen omkijken naar. De plant zelf wordt nog niet bij de pot geleverd, maar dat maakt het extra leuk om als cadeau te geven. Zo kun je een compleet cadeau samenstellen met vrienden van de jarige. Iemand koopt een leuk plantje, jij de pot (niks zo naar als op een verjaardag of wanneer dan ook een plant krijgen en geen pot hebben), klaar is Kees en je hebt een origineel cadeautje waar iemand echt iets mee kan.

Productdetails

  • Keuze uit: bloempot met Ø 10 cm of Ø 12 cm
  • Materiaal: roestvrij staal
  • Met stalen kabel om op te hangen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:46:52+00:00