Contact

Handdoek "Reserved"

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
In de zomervakantie is het vaak lastig een vrije ligstoel rondom het zwembad te bemachtigen. Een duik in het water en weg is de stoel. Als je deze handdoek ''reserved'' erop legt, dan weet iedereen dat je weer terugkeert en dat zwemt wel zo ontspannen. Een grappig geschenk voor de vriend, vriendin of kennis die binnenkort op vakantie gaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige vakantiegangers staan in alle vroegte op en leggen een handdoek op de ligstoel naast het zwembad. Daarna gaan ze pas douchen en ontbijten. De kans is groot dat in de tussentijd de handdoek op de grond ligt en de ligstoel door iemand anders is ingenomen. Maar ook al heb je een stoel en wil je even iets te drinken halen, dan is het handig als er even iemand op je ligstoel past. De handdoek ''reserved'' is in dat geval de perfecte oplossing!

Het Engelse woord zegt klip en klaar dat de stoel gereserveerd is, daarover kan geen twijfel mogelijk zijn. Het moge duidelijk zijn dat dit ook een handdoek met een vette knipoog is. Immers, de handdoek heeft erg veel weg van een verbodsbord en daardoor zullen omstanders de geste met een lach opnemen. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Bovendien is het zeer aangenaam dat de handdoek qua kleur bij vrijwel iedere zwembroek of ieder badpak past en dat de goede kwaliteit van het katoen vele malen gemoedelijk afdrogen waarborgt. Wie in het begin van de vakantie deze handdoek op zijn ligstoel legt, die maakt in ieder geval duidelijk dat er met zijn stoel niet te spotten valt, want die is gewoon gereserveerd! Een ludiek en grappig cadeau voor kennissen of familie met de vakantie voor de deur.

Productdetails

  • Materiaal: 100 % katoen
  • Afmetingen: 76 x 152 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:44:32+00:00