Contact

Handboeien voor de huwelijksnacht

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit paar handboeien voorzien van witte pluche wordt de huwelijksnacht opeens een stuk spannender. Een klein cadeautjes waar iedereen jaloers op zal zijn, want het romantische gebaar zal niemand ontgaan. En wie zagt dat je het alleen aan de bruidegom cadeau kunt doen!!?
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Natuurlijk is het zeker niet alleen leuk voor tijdens de huwelijksnacht. Deze witte handboeien zijn voor iedereen leuk die de meer standaard kleur rood liever niet te veel in de slaapkamer ziet. Deze mooie handboeien zijn dus een leuk cadeautje voor alle juiste momenten, leuk voor elk stel dat een stapje verder wil gaan, maar dat toch op een leuke en speelse manier aan haar of zijn partner over wil brengen. Want wie zegt er nu nee tegen dit witte zachte pluche? Zeker niet als je een paar uur eerder al ja tegen de ander hebt gezegd op het altaar natuurlijk!

Door de fijne pluche komt je huid niet in contact met het metaal van de handboeien, zodat er geen onaangename effecten optreden. Het slot is bezet met een mooie steen, dat het allemaal net even wat chiquer maakt en een bijzonder gezicht geeft. En deze handboeien zijn ook ideaal qua afmetingen. Ook als je het cadeautje geeft zonder dat je wil dat ze door hebben wie dit spannende cadeau heeft uitgezocht - want je stopt het makkelijk in zijn zak of haar handtas wanneer ze niet kijken. Ow, en natuurlijk zit er ook een paar sleutels bij, zodat je niet bij het ontbijt na de huwelijksnacht je familie moet meedelen dat helaas je partner de slaapkamer niet meer uit kan komen. Oftewel, een super leuk cadeautje waarbij de harten zeker sneller zullen gaan kloppen!

Productdetails

  • Kleur: wit
  • Materiaal: metaal, pluche met diamantjes
  • Afmeting: 15,5 x 13,5 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:12:40+00:00