Contact

Hand-zeep

€ 9,90
(€ 82,50 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze leuke handzeep geeft een heel nieuw gevoel bij het handen wassen. Want deze extra hand geeft je een extra handje in de badkamer of op het gastentoilet. Een grappig cadeautje om er zeker van te zijn dat niemand de zeep over het hoofd ziet.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een echt grappig zeepje dat je bij de hand wilt houden. Want op de rand van de wastafel ligt vanaf nu deze leuke hand, een zeepje dat je graag een hand geeft. Een leuk zeepje wat er zeker voor zorgt dat niemand meer vergeet zijn eigen handen te wassen!

Een leuk cadeautje voor iedereen die wel eens gasten over de vloer heeft en ze een beetje willen laten schrikken. Waar had jij ook al weer die hand gelaten, lieverd? O, in de wc, geen probleem, daar ligt hij wel goed. Een leuk zeepje voor tijdens Halloween en voor tijdens feestjes. Een leuk cadeautje om mee te brengen waar de jarige of de hostess van het feestje zeker wel van op zal kijken. Een beetje luguber, maar ook een heel grappig cadeautje om bij de hand te hebben. Wanneer mensen klagen om te weinig tijd te hebben, kun je ze nu eindelijk een extra handje helpen.

Perfect cadeau voor drukke mensen. Een zeepje dat zeker goed aan zal komen, want wie kan er niet een extra handje gebruiken? Een leuk cadeautje voor tussendoor en voor verjaardagen. Jong en oud, nog nooit was het zo leuk om een zeepje cadeau te doen! Nu te koop op Cadeaus.be!

Productdetails

  • Gewicht: 115 g
  • Muskusgeur
  • Aanwijzing: houdbaarheidsdatum is voorgeschreven zoals nodig in het land van herkomst, maar kan genegeerd worden. De zeep blijft ook na overschreiding van de houdbaarheidsdatum bruikbaar.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:47:33+00:00