Contact

Hand shit - geurende handcreme

€ 15,90
(€ 265,00 / kg) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ken je die nieuwe trend al? Na al die natuurproducten smeer jij vanaf nu echte shit op je handen. Wat zullen je vrienden opkijken, maar geen zorgen. Dit is gewoon handcrème, maar dat hoeft niemand te weten, toch? Grappig cadeau dat iedereen voor de gek zal houden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Iedereen weet het dat synthetische producten wel zo goed bedacht en uitgedokterd kunnen worden, maar natuurlijke producten zorgen nog altijd voor een veel beter vochtigheidsgehalte van de huid van je handen en gezicht. Vandaar dat na alle natuurproducten er nu een belangrijke stap voorwaarts is gezet in de ontwikkeling van handcrème. Namelijk: hand shit. En dan bedoelen we echte shit, uitwerpselen die verwerkt zijn in deze handcrème.

De meest rijke stoffen verlaten het lichaam zonder ooit gebruikt te zijn. In de urine en uitwerpselen van mensen zitten deze stoffen in extra hoge concentraties en gelukkig is de tijd nu rijp om die stoffen opnieuw te gebruiken. Namelijk in deze handige handcrème. Nou ja, dat is wat jij jouw vrienden kunt vertellen terwijl ze toekijken hoe jij deze naar rozen geurende handcrème op je handen smeert.

Nooit meer hoef je er bang voor te zijn dat je zusje of je vriendinnen je handcrème stelen, want deze handcrème zal niemand durven te gebruiken. Terwijl niemand weet wat jij weet: dat deze trend helemaal alleen door jou begonnen is en dat er eigenlijk helemaal niets van waar is! Een grappig cadeautje voor vrienden en vriendinnen waar je al lang een geintje mee uit wilt halen.

Productdetails

  • Handcrème in glazen potje
  • Inhoud: 57 g.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:58:30+00:00