Contact

Haardoosje twinkle

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een prachtig cadeautje voor kersverse ouders. Voor die eerste lok haar van je kindje is er dit lieve kleine doosje. Want het is pijnlijk om die eerste mooie haartjes van je kind af te moeten knippen, maar met dit leuke doosje heb je de perfecte manier om de haartjes voor altijd te kunnen bewaren! Geweldig cadeau voor trotse ouders en grootouders, om jarenlang die lieve zachte eerste haartjes te kunnen bewaren!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor alle trotse ouders en natuurlijk de toekomstige trotse kinderen, die al zo groot worden dat ze hun haren moeten laten knippen. Een bijzondere nieuwe fase in het leven van je kind is natuurlijk niet zomaar iets, en met dit leuke cadeautje kun je er voor zorgen dat jij en je kindje er nog lang aan terug kunnen denken met een gevoel van trots. Want in dit leuke doosje kun je je eerste haarlokjes bewaren, in mooi blauw zijde waardoor de haren mooi afsteken tegen de achtergrond. Een prachtig cadeau om te laten zien wat voor een belangrijke stap dit is in het leven van je kind of kleinkind.

Een mooie manier om de haartjes jarenlang te kunnen bewaren, in een mooi ontworpen doosjes dat zijn schoonheid niet snel zal verliezen. Een prachtige cadeautje! Met een opschrift in het Engels met de woorden 'my first curl', mijn eerste lokje! Wat schattig, en prachtig vormgegeven zodat er geen enkele onduidelijkheid kan zijn over wat er in dit doosje zit. Ontworpen speciaal voor kinderen, dus makkelijk te openen en te sluiten.

Productdetails

  • Afmetingen: 5,5 x 4,5 x 1,5
  • Kleur: zilver

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:52:21+00:00