Contact

Grow your own – bloemenpracht

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een bos bloemen en chocolade zijn misschien populaire cadeaus, maar origineel zijn ze al lang niet meer. Dat verandert nu met deze cadeau-tip! Met deze „bloemenpracht“ geef je een bijzondere persoon een set cadeau, waarmee ze zelf een bos wilde bloemen of bloemen met chocoladegeur kunnen laten groeien. Een nieuwe interpretatie van een klassiek cadeau!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hmmm, bloemen met chocoladegeur! Of een bos van wilde bloemen, die je helemaal zelf thuis gekweekt hebt. Een prachtig cadeau voor iedereen die houdt van de pracht van bloemen in huis. Nu hoef je alleen nog te beslissen welke van de twee varianten je kiest. Want wie van bloemen en planten houdt, zal je zeker dankbaar zijn voor dit persoonlijke cadeau. Welke je ook kiest, beide ruiken ontzettend lekker en zijn een unieke aanvulling op de bloemdecoratie in huis.

De bloemen met chocoladegeur zijn prachtig voor op de vensterbank en verdienen een officiële prijs voor originaliteit. Ook al ruiken ze verleidelijk lekker, eetbaar zijn ze helaas niet! De bos wilde bloemen om zelf te kweken ruikt eveneens heerlijk. Deze wordt gekenmerkt door zijn kleurrijke en vrolijke veelzijdigheid. Vooral meisjes en vrouwen houden liefdevol voor bloemen en planten te zorgen. Het is daarmee een perfect cadeau voor je vriendin, moeder of zus. Helaas verwelkt een bos bloemen veel te snel. Daarom is de „Grow your own“-set een super cadeau, want van deze bloemenpracht kan je veel langer genieten. De geur zal zich door de hele kamer verspreiden.

De set bevat 4 kokos-bloempotjes, 4 houten plantenmarkeringen, 4 compostschijven en natuurlijk een uitgebreide handleiding. Zo zal iedereen, ook degenen die niet zo veel ervaring hebben met tuinieren, kunnen genieten van de prachtige bloemen.

Productdetails

  • In 2 varianten: bloemen met chocoladegeur of wilde bloemen
  • Inclusief:
  • 4 starters kokos-bloempotjes
  • 4 kokos compost-schijven
  • 4 houten plantenmarkeringen
  • Handleiding

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:58:07+00:00