Contact

Grow it - zelf planten kweken!

Vanaf € 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Jouw eigen huis wordt helemaal omgevormd tot een ware plantenkas! Met deze compacte en makkelijk te gebruiken Grow it plantensets kan je ook zonder groene vingers alles zelf aanbouwen: van olijven tot thee & koffie, van kerstboom tot vleesetende plant. Een fantastisch en praktisch cadeau voor iedere gelegenheid!

* Verplichte velden

€ 17,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Huisje, boompje, plantje! Een huis is niet compleet zonder een paar opvallende en excentrieke planten. De gewone kamerplanten moeten nu eindelijk eens vervangen worden. De Grow it plantensets bevatten echt alles wat je nodig hebt om eindelijk het tuinieren en het aanbouwen van exotische planten onder de knie te krijgen: zaadjes, starter-bloempotjes uit kokos, compost-schijven en diverse houten plantenmarkeringen.

De compostschijven kun je met water week maken en zij dienen dan als eerste voedzame grond voor de plantjes. De sets zijn zo uitgebreid dat ook leken in de plantenwereld eindelijk zelf planten kunnen aanbouwen. Je kunt kiezen uit talrijke interessante varianten: olijven, een bonsai boom, een vleesetende plant, kerstboom of klassieke groenten. Voor iedere smaak en persoon bestaat er wel een Grow it starterspakket. Twijfel je of je deze verantwoordelijkheid wel aan kan? Dat hoeft met deze originele plantjes niet meer, want in een handomdraai heb je de jonge planten gepoot. Nu hebben ze alleen nog water en aandacht nodig. De echte erkenning voor je tuinierswerk krijg je in ieder geval als familie en vrienden kunnen genieten van het zelf aangebouwde fruit of de verse groentes.

Deze makkelijk te verzorgen plantensets zijn een leuk idee voor iedereen die altijd exotische en opvallende planten in huis wilde. Zelfs als je huis of appartement niet groot is, kan je met maximale successen behalen!

Productdetails

Grow it  – Zelf planten kweken!

  • Let op: Planten zijn natuurproducten. Het groeiproces is daarom niet voorspelbaar en het resultaat kan afwijken van de foto.  

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:26:28+00:00