Contact

Grote wandklok met fotolijsten

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze moderne wandklok heeft een stijlvolle vormgeving met een persoonlijke look. Romantisch, grappig of ontroerend, dat bepalen de 4 foto's die op de witte achtergrond worden gepositioneerd. Een smaakvol cadeau voor iedereen die waarde hecht aan een persoonlijke inrichting in huis.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Zonder foto's ziet deze grote wandklok met fotolijsten er al bijzonder chique uit. De fijne, zwarte wijzers op de witte achtergrond zorgen voor een bijzonder sierlijke touch. De secondewijzer wijst telkens naar de vier foto's, die zich in het cadeau bevinden of die de ontvanger zelf nog moet inlijsten. Zwart-wit foto's passen bij dit model net zo goed als kleurenfoto's.

De vier lijsten van 13 x 18 cm bieden talloze mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen het leven van een persoon in vier fasen uit te beelden. Dus een babyfoto, een foto als kleuter, een foto als puber en een foto als volwassen persoon. Dat vormt een beeld dat natuurlijk precies past bij een klok die de tijd laat verstrijken. Maar ook vakantiefoto's of afbeeldingen van de geliefde komen hier volledig tot hun recht.

Afhankelijk van de gelegenheid schenk je dit cadeau met of zonder foto's. Het grote voordeel is dat iedereen wel raad weet met zo'n grote, fraaie wandklok. De vier foto's zijn vast en zeker snel gevonden en daarmee is de woning een originele klok rijker. Hij past zowel in een woonkamer als in een slaapkamer of studeerkamer. Voor een wandklok is altijd wel ergens een plekje te vinden, zeker voor zo'n fantastisch model als dit!

Productdetails

Grote wandklok met fotolijsten

  • Afmeting: ca. 45 x 45 cm
  • Voor 4 foto's van 13 x 18 cm
  • Materiaal: hout
  • Met kwartsklok
  • Batterij wordt niet meegeleverd
  • Ophangmogelijkheid: haak

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:22:50+00:00