Contact

Grote kandelaar in brei-design

€ 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Knusheid, warmte en gezelligheid zorgen altijd voor een heerlijk huiselijk gevoel. En wat symboliseert deze waardes beter dan een kaars in een mooie kandelar? Ook een warme trui staat voor deze drie warme begrippen. En wat nu als je een trui en een kaarsenstandaard combineert voor nog meer huiselijke gezelligheid? Deze kaarsenstandaard is een fijn cadeau voor iedereen die van gezelligheid houdt!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Gezelligheid kent geen tijd. Dit spreekwoord laat eigenlijk zien wat voor iedereen zo belangrijk is: heerlijke huiselijke gezelligheid. Juist in de winter als het buiten koud en donker is, is het fijn in huis het gezellig en warm te maken. Om dit te bereiken, steken de meeste mensen graag een paar kaarsen aan en gaan gezellig met een warme trui op de bank zitten. Heerlijk knus!

Deze stijlvolle klassieke kandelaar levert nog precies dat beetje extra: de kandelaar combineert warm en zacht kaarslicht met het fijne gevoel van een warme trui. De kandelaar is namelijk van buiten voorzien van een gebreid motiefje. Hierdoor lijkt het alsof de kandelaar een warme winterse gebreide trui aan heeft. Het wollen design wordt pas duidelijk als je er nog eens goed naar kijkt en zal daarmee prachtig staan in iedere gezellige woonkamer. Hiermee kom je zeker de winter wel door! De kandelaar is daarom een mooi cadeau voor alle gelegenheden. Niet alleen ter gelegenheid van een verhuizing of een verjaardag is dit een prachtige verrassing, maar ook als je uitgenodigd wordt voor een etentje. Niets zal een mooi gedekte tafel zo compleet maken als deze kandelaar. Het is een mooi gebaar, waarmee je iedereen een groot plezier zal doen. Het toppunt van gezelligheid!

Productdetails

Afmetingen: 10 x 25 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T18:08:06+00:00