Contact

Fotolijst "Love"

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een fotolijst die het woord "Love" spelt met 37 van je mooiste foto's! In een prachtig houten frame zien de foto's van dierbaren er niet alleen geweldig uit, maar creëren ook een prachtig kunstwerk. Een grote blikvanger en een geweldig cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wat er op het eerste gezicht eruit ziet als een prachtig kunstwerk, blijkt bij nader inzien een verzameling van kleine, persoonlijke foto’s te zijn. Hiermee fleur je iedere woning stijlvol op. Iedereen van wie je houdt en alles dat je liefhebt, staat gezellig bij elkaar in deze fotolijst.

Er is ruimte voor 37 foto's die samen het woord "Love" spellen. Je schrijft dus met foto's van geliefden, familie en vrienden, die speciale vakantie en de trouwe viervoeter, het woord "Love" op de muur. Een mooi cadeau voor een vriend die net verhuisd is en een kale, lege wand heeft. Deze fotolijst zorgt in een handomdraai voor een gezellige en persoonlijke sfeer in huis met al je geliefden en dierbare momenten bij elkaar

Dit levendige cadeau is helemaal leuk als woningdecoratie! Met de grote fotolijst voor vele kleine foto's geef je een eersteklas persoonlijke blikvanger cadeau. Misschien doe je er alvast foto's in voor de ontvanger? Of laat de keuze over aan de ontvanger van deze prachtige fotolijst. Geef het cadeau als teken van romantiek voor Valentijn, als cadeau van de kinderen samen aan de ouders of als verjaardagscadeau. Waarvoor je het cadeau ook geeft, zeker is dat je met stijl liefde geeft aan de gelukkige ontvanger!

Productdetails

Fotolijst "Love"

  • Afmetingen ca. 70 x 30 cm
  • Voor 37 foto's, van elk 5 x 5 cm
  • Materiaal: Hout
  • Kleur: wit

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T11:34:33+00:00