Contact

Grote fotolijst "I ♥"

€ 49,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Ik hou van mijn kinderen, dat zie je toch! Deze grote fotolijst biedt met zes fotolijsten de mogelijkheid om te tonen waar je allemaal van houdt. Het rode hart met de zwarte letter I ervoor maakt duidelijk dat hier al jouw lievelingsmomenten hangen. Dit originele cadeau is iedereen van harte gegund!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De echte pizzafreak weet wel wat er in de lijsten komt te hangen: pizza salami, pizza margaritha, pizza quattro stagioni, enzovoort, enzovoort! Je kunt er ook verschillende afbeeldingen in ophangen. Hou je van vissen, dan komt er een foto in waarop je met een grote hengel in je hand staat. Hou je van je hond Doesjka, dan komt Doesjka in de grote fotolijst. Op die manier kun je een bonte verzameling samenstellen met foto's die je na aan het hart liggen.

I love kun je natuurlijk ook invullen met de naam van je vriend of vriendin. Dan kies je de allermooiste foto's van hem of haar uit. Vervolgens geef je de grote fotolijst als een origineel verjaarscadeau of als een spontaan cadeau om te laten zien hoeveel je om de ander geeft. Opa en oma zullen zeker ook blij zijn als ze deze grote fotolijst met foto's van de hele familie cadeau krijgen.

Maak een eigen, creatieve collage van deze bijzondere fotolijst en je hebt een blikvanger van jewelste! Natuurlijk kun je ook jezelf eens trakteren op een welverdiend cadeau en de grote fotolijst met al je lievelingsmomenten zelf in huis ophangen. Dit is een echt origineel cadeau met een persoonlijke touch!

Productdetails

Grote fotolijst "I ♥"

  • Om op te hangen
  • Totale afmeting: 50,2 x 52,1 x 3,8 cm
  • Voor elke twee foto's 13 x 18, 10 x 15 en 10 x 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T22:05:05+00:00