Contact

Groot spaarvarken met hamer

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)

Op voorraad

Kleine biggetjes zijn momenteel razend populair, maar begon de varkensrage niet ooit met het ouderwetse spaarvarken? Een groot varken waarin je je geld gooide om dan over een spreekwoordelijke honderd jaar die discman te kopen? En dan was het misschien nog wel het leukste om je geliefde varkentje een ferme tik te geven als je wist dat het bedrag bij elkaar was. Dat kan nu weer!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Herken je jezelf in het volgende: je besluit voor iets te gaan sparen en je gaat prima totdat er plotseling iets tussenkomt. Je schrijft dan toch maar weer wat terug van je spaarrekening naar je betaalrekening. Zonde, ja, maar prioriteiten stellen is zo makkelijk niet. Wil je nu echt niet aan je geld kunnen komen zonder letterlijk iets kapot te maken, ga dan voor dit spaarvarken. Groot genoeg en schattig om te zien dus zeker geen doorn in het oog qua interieur.

Het beestje staat rustig in zijn stro te 'scharrelen' en kijkt altijd vriendelijk uit zijn ogen. De tijd van sjoemelen is voorbij, want dit varkentje wil je niet kapotslaan - is 'ie veel te leuk voor! Ook leuk voor als je kinderen hebt die je de waarde van geld bij wilt brengen. In plaats van zo'n saai PVC-doosje met een standaardafbeelding erop, geef je ze dit spaarvarken. Kun je meteen leuke anekdotes bij vertellen over toen papa en mama klein waren en spaarden. Juist omdat het dier er zo waarheidsgetrouw bijstaat zullen de kinders er goed voor zorgen. Net zo’n varkentje als op de kinderboerderij die jullie altijd bezoeken- die staat nu gewoon op de kast of in de kamer. Zet ‘m wel hoog, want kapot is helaas kapot. Laat ze het nut en leuke van sparen zien door ze telkens wat centen in hun varkentje te laten gooien. Dan hebben ze bovendien iets eigens en waarschijnlijk krijgen die kleintjes het idee dat ze er echt voor moeten zorgen. Heel goed! Behalve kinderen is dit spaarvarken natuurlijk voor iedereen goed. Vooral, zoals gezegd, wanneer je vrienden hebt die het sparen nooit goed voor elkaar brengen.

Met deze manier van sparen zit je goed, want je kan het maar één keer kapot slaan. Zou toch zonder zijn als dat zich al voltrekt voordat het hele bedrag erin zit. En zeg nou zelf: het geeft toch ook des te meer voldoening als je je uiteindelijke doel bereikt. Een goed cadeau voor iedereen dus.

Productdetails

  • Materiaal: terracotta
  • Afmeting: ca. 21 x 16 cm
  • met hamer, stal en stro
  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar (inslikbare onderdelen!)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T09:06:45+00:00