Contact

Groot Monchhichi meisje

€ 129,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De duim die in het mondje past, de bolle wangetjes, de onschuldige oogopslag en het zachte lichaam karakteriseren de Monchhichi poppen. Hoe groter, hoe beter, dat geldt ook voor dit grote Monchhichi meisje waarmee kinderen heerlijk kunnen spelen en knuffelen. Een fraai cadeau voor kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Monchhichi poppen stammen uit de familie van de aapjes en zijn al tientallen jaren zeer geliefd bij kinderen. De ouders kennen de lieve, zachte poppen vast en zeker nog wel van vroeger. In de jaren '70 begeleidden de Monchhichi poppen al overal ter wereld kinderen naar de kleuterschool, naar verjaardagsfeestjes en de visite bij opa en oma. Deze Monchhichi pop is groter dan de gemiddelde pop en daarom nog interessanter.

Traditiegetrouw draagt dit meisje een fraaie, rode strik op haar hoofd. Om haar nek hangt een mooi slabbetje met de naam van haar familie er op. Doordat er zo veel fans en liefhebbers van de Monchhichi poppen zijn, zijn er ook veel kledingstukken en accessoires voor deze poppen in omloop. Dus niet alleen voor het meisje, ook voor de Monchhichi baby, het jongetje en de vele andere soorten poppen. Dat betekent dat dit grote meisje ook andere kleding kan dragen.

Met een afmeting van maar liefst 80 cm is dit Monchhichi meisje perfect om in de arm te nemen en mee te wiegen. Ook als speelkameraadje is ze absoluut geschikt. Ligt het lieve Monchhichi meisje eenmaal in de kinderarmen, dan kunnen kinderen niet meer zonder haar. Een passend cadeau-idee voor kinderen vanaf 3 jaar!

Productdetails

  • Afmeting 80 cm 
  • Niet geschikt voor kinderen onder 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar van kleine onderdelen!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:05:09+00:00