Contact

Grillpannetjes, 2 delig

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Komt het bij jou ook eeuwig en altijd voor dat tijdens het BBQ-en het vlees en de vis allemaal goed gaat, maar je groenten op de een of andere manier altijd het onderspit delven? Wie geeft er ook om dat ''konijnenvoer'' zoals mannen het noemen. Nou, jij dus. Geef deze cadeau aan de gastheer en je hebt nooit meer last van weggegooide groenten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Je hebt zin in raclette deze week. Prima! En als mensen er gek van opkijken: zo'n gezelligheidsavondje hoeft niet per se te wachten tot Sinterklaas of Kerstmis. Dat kan ook gewoon met mooi weer. En om te voorkomen dat jouw champignons, paprika, witlof, sla, tomaat en courgette op de bodem van de BBQ belanden, geef je dit 2 delige grillsetje cadeau aan degene die de taak van Chef Raclette op zich neemt. Misschien vindt de gastheer het raar, maar jullie spreken elkaar nog wel als de pannetjes er eenmaal opliggen. Dan wil hij plotseling ook wel zo'n pannetje. En dat kan, want het zijn er twee!

Geen vieze plaat vanwege eventuele gevallen groenten, alles blijft netjes bij elkaar liggen en kan zo van het bakje op het bord. Praktischer kan het niet. Heerlijk genieten van raclette wanneer je maar wilt, het kan ook op maandagavond. Maak iemand blij met de pannetjes, ze komen altijd van pas. Ook te gebruiken om spulletjes in te bewaren in de kast, maar toch natuurlijk het leukst om lekker je lievelingseten op te grillen. En geef ze dan ook meteen aan die vriend of vriendin, meest voorkomende probleem bij raclette-sets is immers altijd: pannetjes die kapotgaan of kwijtraken. Dit tweedelig setje komt dus altijd van pas. Denk ook eens aan die vegetarische vriendin die eigenlijk nooit meedoet met raclette of BBQ vanwege het vlees waarmee ze in aanraking komt. Doe haar dit setje cadeau en ze eet voortaan ook gezellig mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Productdetails

  • Afmetingen: 17 x 11 x 2 cm
  • Materiaal: roestvrij staal, houten greep
  • Kleur zilver
  • Bestelinhoud: twee pannetjes, twee houten spateltjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:21:36+00:00