Contact

Grill en ovenreiniger "Grillboy"

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een schattig metalen poppetje dat een super handige vaardigheid heeft. Op een eenvoudige manier helpt hij om die ovenroosters en grill roosters makkelijk schoon te maken. Super handig en lief cadeautje, voor alle BBQ-fanaten en chefs die van een schone keuken houden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze handige keukenhelper zou iedereen wel willen hebben. Want je kent het wel, een lekkere pizza in de oven gemaakt, of een stukje vlees gegrild op een rooster en wat blijkt, allemaal etensresten zijn blijven plakken aan het rooster. Om maar niet te spreken over dat rooster dat al jaren gebruikt wordt op de barbecue. Hoe vaak je het ook laat weken, sommige restjes lijken er voor altijd aan vast geroest te zijn. Maar geen nood! Vanaf nu kun je al die viezigheid te lijf gaan met dit handige poppetje. Met de vier verschillende maten in elke arm en been, kunnen allerlei soorten roosters eenvoudigweg schoon geschraapt worden.

Van mooi edelstaal voor jarenlang plezier, is dit simpelweg een keukenhulpje dat je nooit meer kwijt wil. Een geweldig cadeautje voor eigenlijk iedereen, niet alleen iedereen die vaak de barbecue gebruikt of de oven. Want juist ook als je die maar soms van stal haalt, is het des te belangrijker dat je ze goed schoon kunt maken. En met deze ''grillboy'' wordt je dat nu wel heel erg makkelijk gemaakt! Super cadeau! En door zijn geringe afmetingen ook prima om mee te nemen op vakantie of op de boot. Nu bestellen, nooit meer vieze ovenroosters hebben!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:34:08+00:00