Contact

Griezelige LED-sleutelhanger

Vanaf € 4,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een passend cadeautje bij Halloween, dat geldt voor deze griezelige LED-sleutelhangers. Kies je favoriete, huiveringwekkende LED-sleutelhanger, compleet met licht en een passend geluid. Handig voor wie vaak in het donker onderweg is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Halloween of niet, met deze griezelige LED-sleutelhanger op zak is iedere dag een spookachtige dag, vol angstaanjagende geluiden en mysterieuze wezens. De angstaanjagende pompoen, het spook dat 'booo' roept of de hatelijk lachende doodskop, deze sleutelhangers weten hoe het is om iemand de stuipen op het lijf te jagen. Maar ze kunnen veel meer dan dat. Ze zorgen ervoor dat je sleutels keurig bij elkaar blijven en als het 's nachts een keertje heel erg eng wordt, dan kun je het LED-lichtje inschakelen om weer tot rust te komen. Natuurlijk is het licht ook zeer praktisch als in het donker je portemonnee op de grond valt of als je het sleutelgat in de huisdeur niet kunt vinden. Ook kun je er heen en weer mee schijnen en daarmee spookachtige situaties creëren. Kortom, een leuke en originele manier om je sleutels bij elkaar te houden.

Handig is het karabijnhaakje, waarmee deze macabere accessoires eenvoudig aan een broek, jas of rugzak vastgemaakt kunnen worden. De kleine blikvangers zorgen geheid voor gelach in de omgeving, maar als je het geluid aan zet, dan is het ook goed mogelijk dat er opeens niemand meer bij je in de buurt staat en iedereen geschrokken is weggelopen. Een leuk cadeautje bij een ander geschenk of als originele troostprijs bij een evenement.

Productdetails

  • Afmeting: 4,3 x 4,3 x 3,2 cm
  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
  • Elke uitvoering heeft zijn eigen geluid

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T07:23:42+00:00