Contact

Greatest hits voor een striptease

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Bepaalde liedjes verhogen meteen de stemming tot een sexy niveau! Met deze cd "Greatest Hits Striptease" zijn spannende nachten in de slaapkamer gegarandeerd. Een verleidelijke striptease wordt nog leuker met deze muziek en het meegeleverde nepgeld zorgt daarnaast voor een extra touch. Een leuk cadeau voor een avond vol plezier en spanning!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

"You can leave your hat on" - een fantastisch nummer voor een striptease! Je fantasie slaat al op hol bij het horen van de muziek alleen. In combinatie met het langzame, sexy dansen terwijl er meer en meer kledingstukken uitgaan, heb je het recept voor een spannende avond te pakken. Dat is nog maar een van de vijf spannende liedjes die op deze cd staan.

Deze "Greatest Hits" besparen je het zoeken naar de juiste muziek: de beste vijf nummers om een striptease op uit te voeren staan op deze cd. Met het meegeleverde nepgeld kun je bijvoorbeeld een spannend rollenspel spelen voor extra plezier. Kies zelf met welk nummer je wilt beginnen: Basic Instinct“ van Jerry Goldsmith, „Sweet Dreams“ van Annie Lennox, „Last Tango in Paris“ van Gato Barbieri of „Je t'aime moi non plus“ van Serge Gainsbourg. Keuze genoeg voor elke stemming!

Het enige waar jij voor moet zorgen is een ondeugende instelling en sexy kleding. De cd met "Greatest Hits" zorgt voor veel spel en passie in de slaapkamer. Een mooi cadeau voor je geliefde bij een speciale gelegenheid of zomaar 'omdat het dinsdag is'.

Productdetails

  • cd met de vijf beste nummers voor een striptease
  • nepgeld

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T12:57:15+00:00