Contact

Grappige voertuigen van Fisher-Price

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De locomotief en de kiepauto zitten vol met bonte kralen en maken ook nog eens grappige geluiden. Dat levert geheid veel pret op in de kinderkamer. Een geweldig cadeau voor kinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze twee wagens zijn een musthave voor kinderen. Ze zijn helemaal op maat gemaakt voor kinderhanden en uitgerust met allerlei grappige accessoires. Het visuele aspect met de kleurrijke kralen is grandioos, want door het zilverglanzende oppervlak worden de kleuren nog eens extra versterkt. De beide lachende gezichten aan de voorkant staan garant voor veel vrolijkheid. De kiepwagen heeft bovendien nog een fraai zwaailicht op het dak en kinderen houden nu eenmaal veel van auto's met zwaailicht. Door de klakkende geluiden die deze wagens produceren zijn de kinderen helemaal door het dolle heen. Het geluid biedt tal van speelmogelijkheden en ondersteunt daarbij de fantasie en de creativiteit van de kinderen.

Kinderogen zullen stralen en daar worden ook de volwassenen vast en zeker erg blij van. Laat de kids de grappige wagens vooruit duwen, zelf geluiden maken en steeds weer nieuwe avonturen beleven. De schoorsteen op de locomotief is een extra highlight. Duw je de locomotief naar voren, dan bewegen de bonte kralen in de schoorsteenpijp van deze bijzondere trein. Dat levert gegarandeerd hilarische momenten op. Ook hier zullen de ouders weer verheugd reageren, want de kinderen hebben opeens hun handen vol met deze twee grappige voertuigen en geen tijd meer om zich te vervelen. Een leuk cadeau voor de verjaardag of bij de feestdagen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:26:00+00:00