Contact

Grappige thee-eieren

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Theeliefhebbers lopen hiermee weg! Deze schitterende thee-eieren zijn verschrikkelijk grappig en toveren een lach op het gezicht van de theedrinkers. Een geslaagd cadeau voor echte theedrinkers en liefhebbers van originele, huishoudelijke spulletjes.

* Verplichte velden

€ 9,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Thee met een koekje is weliswaar lekker, maar thee met dit grappige thee-ei is leuker! Kies de robot of de bergbeklimmer en laat hem in een theeglas te water. Niet alleen verandert hiermee het water in thee, maar ook de stemming en het humeur van de theedrinkers verandert. Iedereen kijkt naar de arme bergbeklimmer die probeert om zich aan een kabel omhoog te trekken en zo de rand van het theeglas te bereiken. Natuurlijk past het thee-ei ook in een theekopje, maar door de fantastische vormgeving van het ei is een glas hier gewoon beter op zijn plaats. Dat geldt ook voor de robot die zich met beide handjes aan de rand van het glas vasthoudt. Hij hangt in de thee en dat is gewoon oerkomisch om te zien!

Excentriek, creatief en praktisch, dat zijn deze prachtige accessoires voor een heerlijk glas thee. De lachwekkende thee-eieren zijn vervaardigd van roestvrij staal en laten zich zeer gemakkelijk reinigen. Dit is een absoluut geslaagd cadeau waarvan ook mensen die geen thee drinken vast en zeker onder de indruk zijn. Bovendien, al drink je zelf geen thee, is het dan niet amusant om je gasten te verrassen met een glas thee en een thee-ei dat het glas bijna doet springen van kolderiek plezier?!

Productdetails

  • Verschillende figuren verkrijgbaar
  • Materiaal: 9 x 7 x 3 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:09:11+00:00