Contact

Grappige pollepels en spatels + standaard

€ 41,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Je weet nooit of dat gerecht nou echt met liefde gemaakt is. Maar met deze leuke kooklepels die op zo'n grappige manier in de standaard passen weet je in ieder geval dat het eten met een lach op het gezicht van de kok gemaakt is. Leuk cadeautje voor iedereen, of hij of zij nu wel of niet van koken houdt!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Elke dag maar weer in de keuken staan, niet iedereen heeft er zin in. Maar wat je ook kookt, deze leuke lepels hebben er al zin in om je gerechten te proeven. Zie hun leuke gezichtjes en hun uitgestoken tong! Is dat omdat ze ondeugend zijn en je uitlachen omdat je weer in de keuken staat? Gelukkig kun je die tong heel makkelijk laten verdwijnen en hun kop in de warme soep laten verdwijnen!

Wie het laatste lacht, lacht het best, toch? Dit vijfkoppige droomteam zorgt er in ieder geval voor dat koken weer een stuk leuker wordt, want het tovert een lach op ieders gezicht. Ook kinderen willen nu graag meehelpen met roeren! Deze set bestaat uit twee pollepels, twee spatels en een schuimspaan. Een handige set waarmee je direct genoeg hebt voor al je kookkunsten. De standaard haalt niet alleen het ondeugendste in de spatels naar boven maar ook zorgt hij voor heel wat ruimtebesparing in je lades die eigenlijk altijd al te vol zitten.

Een super handig en decoratief cadeautje dat elke keuken zal opvrolijken! Nu te bestellen op Cadeaus.be!

Productdetails

  • Inclusief 2 pollepels, 2 spatels en een schuimspaan.
  • 15 x 19 x 36 cm.
  • Alle lepels zijn hittebestendig tot 220 C en goedgekeurd voor voedsel

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T10:19:00+00:00