Contact

Grappige gootsteenstoppen

Vanaf € 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een stop voor de gootsteen is normaal gesproken maar saai en onopvallend. Niet zoals deze grappige stoppen, die trendy en vrolijk zijn! De vele kleurrijke en grappige ontwerpen zorgen ervoor dat het water niet door de gootsteen verdwijnt. Zelfs in de ochtend tijdens het tanden poetsen zullen ze al voor een glimlach zorgen!

* Verplichte velden

€ 14,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk klein cadeautje voor welke gelegenheid dan ook? Dan zijn deze gootsteenstoppen voor wastafels de ideale keuze! Tanden poetsen, je gezicht of handen wassen wordt nu nog veel leuker. De geestige stoppen zijn verkrijgbaar in zes verschillende ontwerpen: home sweet home, enjoy life, happy birthday, een vis, smiley of voetbal.

Niet alleen zorgt deze stop dat het water niet direct door de gootsteen loopt, maar hij zorgt zeker ook voor een glimlach bij elke badkamergebruiker. De diameter van de stop is 4 cm en hij is geschikt voor in vrijwel alle gootstenen. Reinigen kan eenvoudig gedaan worden met een natte doek of spons en de standaard huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T23:14:46+00:00