Contact

Grappige feestvlaggetjes

€ 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een barbecueavond en een kinderverjaardag, op beide gelegenheden past deze slinger met grappig getekende dierengezichten perfect. De leuke vlaggetjes zorgen bij zowel vegetariërs als vleesgenieters voor evenveel plezier. Een grappig cadeau voor talloze gelegenheden.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Gooi de barbecue maar aan, schenk de glazen vol en geniet van het gezellige feest met boven het buffet de gezichten van deze leuke dieren. De grappige feestvlaggetjes met daarop de gezichten van een koe, een beer, een leeuw en andere beesten verbreidt een goede sfeer en verhoogt bovendien de feestvreugde. De slinger met de grappige feestvlaggetjes hangt ook prima aan de box met de kleine deugniet erin of in de kinderkamer ter decoratie. Staan op een themafeestje dieren centraal of speelt de boerderij een belangrijke rol, dan mogen deze komische dierenvlaggetjes natuurlijk niet ontbreken. Ondeugende, een beetje droevige en ook verbazende blikken kun je op de gezichten van de diverse dieren aflezen. Dat maakt de vlaggetjes zo natuurlijk en bijna menselijk!

De kinderverjaardag is met afstand de beste plek om de vlaggetjes op te hangen. Je kunt ze dan bijvoorbeeld bij een spel betrekken en de kinderen laten raden welke geluiden de verschillende dieren maken of een quiz houden en vragen hoe de baby's van de beesten worden genoemd. Met een beetje creativiteit kun je de vrolijke vlaggetjes op tal van plekken ophangen en overal een levendige sfeer creëren. Een leuk cadeau om zelf in huis te hebben of vrienden cadeau te doen.

Productdetails

  • Materiaal: papier
  • Afmeting slinger: 180 x 23 x 0,1 cm
  • Afmeting verpakking: 26 x 26 x 1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:52:51+00:00