Contact

Grappige egel voor geldcadeau

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Deze stekelige vriend zal iedereen direct leuk vinden! Een geweldige manier om een heel saai cadeautje dat eigenlijk iets is waar iedereen toch wel op zit te wachten, op een wel hele leuke manier aan iemand te kunnen geven! Geld geven was nog nooit zo leuk! Geweldig cadeautje voor iedereen zonder al te veel inspiratie.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Soms staat het zelfs op de uitnodiging: een envelopje. Dat betekent dat mensen het liefst geen onzinnige cadeautjes krijgen, of boeken die ze toch nooit gaan lezen, maar gewoon direct datgene wat ze nodig hebben en waarmee ze zelf kunnen beslissen wat ze er mee doen: geld. Gewoon die ouderwetse flappen. Maar om dat nu in een envelopje aan te leveren?! Dat is saai! Ookal hebben ze om een envelopje gevraagd, dan nog kun je dat op een leuke manier geven. Want met deze leuke egel weet iedereen direct hoe laat het is: tijd om geld te krijgen!

Maar toch is het ook een leuke decoratieve manier om een misschien wat onpersoonlijk cadeautje te krijgen. Twee vliegen dus in een klap! Een hartstikke leuke egel die je nog heel lang in je kamer kunt zetten, met allerlei dingen als stekels - bijvoorbeeld tandenstokers, stokjes wierook, of wat dan ook! Een geweldig cadeau! En natuurlijk ook heel erg leuk om cadeau te doen wanneer je niet precies weet waar iemand blij van zal worden, maar je toch een leuk en gezellig cadeautje wilt geven. Leuk voor jong en oud, voor studenten en voor pasgetrouwden, ja, eigenlijk iedereen zal dit leuke egeltje kunnen waarderen!

Productdetails

  • Materiaal: hout
  • Afmetingen: ca. 19 x 10 x 5,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:23:38+00:00