Contact

Grappige brillen - vrijgezellenfeest

Vanaf € 9,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
”Wat gebeurt op het vrijgezellenfeest, blijft op het vrijgezellenfeest”, dat gezegde zou toch mogen opgenomen worden in de dikke Van Dale. Laten we zeggen dat het er meestal erg ruig aan toe gaat. Wat je wel altijd mag verwachten zijn knotsgekke outfits en daar hebben wij met deze grappige brillen voor een vrijgezellenfeest het ideale accessoire voor!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Laten we hopen dat het volgende vrijgezellenfeest er net niet zo hard aan toe gaat als in de film “The Hangover”, want dat zou misschien van het goede teveel zijn. Maar de bedoeling is uiteraard wel zoveel mogelijk fun maken! Met deze grappige brillen, speciaal ontworpen voor vrijgezellenfeesten, zit de sfeer er meteen goed in.

De ontwerpen zijn humoristische toespeling op het nakende einde van de vrijheid van de vrijgezel in kwestie. En daar mag al eens mee gelachen worden, natuurlijk. Als deze brillen één ding teweeg brengen dan is het wel iedereen eraan herinneren dat deze avond extra speciaal is en hoe bijzonder het is om nog eens met zijn allen sam te komen.

Het is ook een goede waarschuwing voor de buitenwereld, want die zien jullie met deze brillen al van ver aankomen en kunnen zich dus tijdig schuilhouden. Het leukste, verkrijgbare accessoire om je beste vriend of vriendin in te peperen dat ze nooit meer zullen buitenkomen! Have fun!

Productdetails

  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T20:34:54+00:00